Aanmelden voor de module Eindtijd

Ben je klaar voor the Next step? We zijn enthousiast dat we weer een geweldige studie kunnen aanbieden binnen Safe Haven Church. We zullen vanaf 7 juni starten met een studie over de eindtijd.
NEXT STEP Kerkonderwijs Safe Haven Church

Module 7 Eindtijd

De Bijbel staat vol met profetieën en toekomstbeelden. Sommige profetieën zijn al vervuld door de eerste komst van de Here Jezus, maar andere profetieën zijn nog niet vervuld. Dit komt doordat deze in de toekomst gaan plaatsvinden. Hierbij kan je denken aan de opname van de gemeente, Jezus zijn tweede wederkomst, de grote verdrukking en andere onderwerpen.

Module 7 van ons Next Step onderwijs zal over de eindtijd gaan. Deze lessen zullen worden gehouden op 7, 21 juni en 5, 19 juli om 19:30 en zullen worden geleid door Ps Robin Sieval. 
Tijdens deze lessen zullen we de context, interpretaties en mogelijke toepassingen van deze passages bespreken. Er zal ook ruimte zijn voor vragen.

Topics:

1. De volgorde van de gebeurtenissen in de laatste dagen
2. De rol van Israël
3. De opname
4. De grote verdrukking
5. De antichrist
6. De bruiloft van het Lam
 
Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan deze Bijbelstudielessen over de eindtijd, wacht dan niet en meld je aan. 
Aanmelden

Over Next Step

Doe mee!

Kom en doe mee met de lessen in een gezellige setting. Om samen naar een Christelijke volwassenheid te groeien en het woord van God beter te kennen, begrijpen en toe te passen in ons leven. 

Voor meer informatie over Next Step.

Safe Haven Church Amsterdam
H.J.E. Wenckebachweg 117
1096 AM Amsterdam

nextstep@shcamsterdam.nl